Usak'ta 23 Nisan Coskuyla Kutlayacak

Usak'ta 23 Nisan Coskuyla Kutlayacak

Usak Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 102. yilini Usakli çocuklar için düzenledigi birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, Usak’ta büyük bir cosku ile kutlanacak. Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin’in da katilacagi kutlamalarin bu yilki adresi, Usak Bir Eylül Stadi olacak. 24 Nisan Pazar günü 13.00-19.00 saatleri arasinda düzenlenecek olan 23 Nisan kutlamalari, sportif faaliyetler, oyun alani, workshop, çesitli sahne gösterileri, atölye çalismalari, bilim Show ve kukla gibi birbirinden özel etkinlikler gerçeklestirilecek.

Konu ile Usak Belediyesi tarafindan yapilan açiklamada; “Senin bayramin için sana özel hazirlanan etkinlikler, 24 Nisan günü sehrinde seninle beraber. Bilim Show’dan sportif faaliyetlere, çesitli sahne gösterilerinden atölye etkinligine pek çok aktivitenin seni bekleyecegi bu özel günde, hep birlikte çok eglenecegiz. Tüm çocuklarimizi ve hep çocuk kalanlari, bu güzel etkinligimize bekliyoruz” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile