Usak'ta Hamile Kadin Ve Annesi Feci Kazada Hayatini Kaybetti

Usak'ta Hamile Kadin Ve Annesi Feci Kazada Hayatini Kaybetti

Usak’ta meydana gelen feci kazada 7 aylik hamile kadin ve annesi hayatini kaybederken, 3 kisi de agir yarali olarak hastaneye kaldirildi.

Kaza Usak - Ulubey yolu üzerinde Omurca köyü yol ayriminda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Bilal Baki (27), kontrolündeki 64 EB 095 plakali otomobille Ulubey ilçesinden Usak merkez istikametine seyir halindeyken, karsi yönden gelen Ebru Güven (24) yönetimindeki 64 AAB 577 plakali otomobille çarpisti. Çarpmanin etkisiyle Ebru Güven idaresindeki araç yol kenarindaki tarlaya uçtu. Ihbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Elif Baki (22) ve annesi Saadet Coskun’un (53) olay yerinde hayatini kaybettigini belirlerken, Bilal Baki, Sezgin Can Coskun (17) ve Ebru Güven’i ise agir yarali olarak Usak Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirdi.

Aci tablo sonradan ortaya çikti

Kaza sonrasinda hayatini kaybeden Elif Baki’nin 7 aylik hamile oldugu ve kontrol amaçli sehir merkezine geldigi ögrenildi. Kazayla ilgili ekiplerce sorusturma baslatilirken, agir yaralanan 3 kisinin de hayati tehlikelerinin devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile