Uşak'ta 'reflektör Tak Görünür Ol' Projesi

UŞAK - Uşak'da başlatılan 'Reflektör Tak Görünür Ol' projesi kapsamında 480 üçgen reflektör jandarma ekipleri tarafından traktör sürücülerine dağıtıldı.

Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, yaptığı açıklamada, toplumsal gelişime destek çalışmaları kapsamında hazırlanan 'Reflektör Tak Görünür Ol' projesi ile ilgili bilgi verdi.

Proje kapsamında il genelindeki tüm traktör kasalarına üçlü reflektör takılmasını sağlamayı amaçladıklarını belirten Albay Kömürcü, özellikle yaz aylarında geceleri meydana gelen traktör kazalarını azaltmayı hedeflediklerini ifade etti.

Proje kapsamında ilk etapta temin edilen 480 üçgen reflektörün Uşak merkez, Banaz ve Eşme ilçelerindeki köylerde traktör sürücülerine dağıtılmaya başlandığını kaydeden Albay Fuat Kömürcü, "Traktör römörklerinin arkasında reflektör olmadığı için yaz aylarında kazalar meydana geliyor. Bu kazaları en aza indirmek için proje hazırladık. Valiliğimiz tarafından temin edilen reflektörleri dağıtmaya başladık. Bilindiği gibi daha öncede anız yangınları ve suda boğulmalarla ilgili uyarı afişleri bastırmıştık. Toplumsal gelişime destek çalışmalarımız devam edecek" açıklamasında bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile