Uşak’taki Kentsel Dönüşüm Projesinin Temelini Bakan Bayraktar Atacak

Uşak’taki Kentsel Dönüşüm Projesinin Temelini Bakan Bayraktar Atacak

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek kentsel dönüşüm projesinin temelini 12 Ekim’de atacaklarını söyledi.

Temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katılacağını belirten Başkan Ali Erdoğan, projeye büyük önem verdiklerini söyledi.

Uşak’ta yaklaşık 6 yıldır hayata geçirilmek istenen ve bir önceki belediye yönetimi tarafından hazırlanan proje kapsamındaki kentsel dönüşüm çalışmaları temel atma aşamasına geldi. Eski Tabakhane bölgesinde uygulamaya geçirilecek proje etaplar halinde TOKİ tarafından inşa edilecek. Kentsel dönüşüm için düzenleyecekleri temel atma törenine Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da katılacağını belirten Ali Erdoğan, “Aynı gün TOKİ tarafından inşa edilen Dokumacılar Sitesi'nin kura çekimini de yapacağız. Çok zorlu süreçleri içinde barındıran kentsel dönüşüm projesinde temel atma aşamasına geldik. Engellerin büyük bölümünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın çabalarıyla aştık. Bakan Bayraktar, TOKİ Başkanı olduğu dönemde yıkım işlemini bizzat başlatmıştı. Projenin uygulama safhasındaki ilk kazmayı da yine Bakan Erdoğan Bayraktar vuracak. 12 Ekim Cuma günü Uşak için önemli bir projenin ilk adımı atacağız” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile