Usak Üniversitesi Ile Usak Gençlik Ve Spor Il Müdürlügü Arasinda Egitim Ve Spor Protokolü Imzalandi

Usak Üniversitesi Ile Usak Gençlik Ve Spor Il Müdürlügü Arasinda Egitim Ve Spor Protokolü Imzalandi

Usak Üniversitesi ile Usak Gençlik ve Spor Il Müdürlügü arasinda egitim ve spor alanlarinda isbirligi protokolü imzalandi. Protokol imzasindan sonra konusan Rektör Savas, yapilan protokol ile üniversitenin spor tesislerini ortak kullanima açildigini belirtti.

Usak Üniversitesi’nde Rektörlük makaminda düzenlenen imza törenine Usak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savas ve Usak Gençlik ve Spor Il Müdürü Tahir Emre Can katildi.

Protokol imzalarinin ardindan konusan Rektör Savas, yapilan protokol anlasmasi ile üniversitenin spor tesislerini ortak kullanima açildi müjdesini verdi. Savas, yapilan anlasmanin Usak’a hayirli olmasini dileyerek, “Bu protokolle, Gençlik ve Spor Il Müdürlügümüzün gençlik ve spor hizmetlerinin verimliligini ve etkinligini yayginlastirmak, personelinin yetkinligini artirmak, Usak ilinde sporun her yönlü gelisimine destek olmak üzere, Üniversitemizin sahip oldugu akademik imkanlardan istifade etmelerini ve üniversitemizin sahip oldugu spor tesislerinin birlikte ortak kullanilmasini sagliyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügünce ögrencilere verilecek teorik ve uygulamalari egitimlerin üniversite tesislerinde olacagini belirten Savas, gönüllü antrenör destegi saglayacaklarini da belirtti.

Savas konusmasini “Gençlik ve spor hizmetlerinin yayginlasmasi ve gelistirilmesi için, Il Müdürlügümüzce düzenlenecek egitim, kurs, seminer, çalistay, konferans çalismalarina Spor Bilimleri Fakültemiz akademik destek saglayacak. Üniversite-sehir bütünlesmesi adina yaptigimiz çalismalara bir yenisini daha eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bir kez daha protokolün Usak’a hayirli olmasini diliyorum” seklinde sonlandirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile