Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden’in Ramazan Bayramı Mesajı

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden’in Ramazan Bayramı Mesajı

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda “Bayramlar bizim toplum olarak büyük önem ve değer verdiğimiz, birlik ve beraberliğimize vesile olan müstesna günlerdir” dedi.

Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bayrama erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Vali Mehmet Ufuk Erden “Bayrama Dostça kardeşçe huzur içinde yaşamak, enerjimizi ülkemizin kalkınmasına, ilimizin gelişmesine harcamak istiyoruz” dedi.

Bayramın Türkiye ve İslam alemine mutluluk ve huzur4 getirmesini de dileyen Vali Erden, “Bu bayram havasının ülkemizin her karışında ve İslam aleminde yaşanması ve bu yılın tüm günlerinin böyle mutlu ve huzurlu geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

Bölgesinde huzur ve istikrarın ülkesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğe güvenle baktığını belirten Mehmet Ufuk Vali Erden, “Ülkemizin gerek bulunduğu coğrafyada gerekse dünyada söz sahibi olmasını hazmedemeyen ve sevgi ve hoşgörüyü hayat felsefesi yapmış güzel insanlarımızla kaynaşamayan, yurt içinde ve yurt dışında vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin cılız seslerini bayramın neşe ve sevinciyle bastırabilecek güçteyiz. Bizler bin yıldır kardeşçe yaşamayı başarabilmiş, iyi günde kötü günde, yurdun savunmasında omuz omuza cepheden cepheye koşmuş bir milletin evlatlarıyız.Bu bayram günündeki sevincin her bir fert tarafından yaşanmasını istiyoruz. Tüm gözler gülsün, anneler ağlamasın istiyoruz. Dostça kardeşçe huzur içinde yaşamak, enerjimizi ülkemizin kalkınmasına, ilimizin gelişmesine harcamak istiyoruz” dedi.

Bayram sevincinin paylaşılmasının önemine de değinen Erden, “ Böyle güzel bayram günlerinde, en yakınımızdan başlayarak, fakiriyle zenginiyle, çocuğu, genci ve yaşlısıyla bu mutlu günü paylaşmalı, bayramlaşmalıyız. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, bu bayram günlerinde şehit ailelerimizi ve gazilerimizi de hiçbir zaman unutmuyoruz.Uşak’ta göreve başladığım ilk günlere isabet eden Ramazan Bayramı’nın milletimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Uşak’ta huzur ve güvenin tesisi, ilimizin kalkınması ve gelişmesi için güzel çalışmalara imza atacağımıza olan inancımla Uşak halkının Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlikler dilerim” dedi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile