Uşak Valisi Özdemir Çakacak'tan Kurban Bayramı Mesajı

Uşak Valisi Özdemir Çakacak'tan Kurban Bayramı Mesajı

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, dayanışmanın, yardımlaşmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının cömertçe yaşandığı Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti

Vali Çakacak, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında "Uşaklı hemşerilerime sevgilerimi ve saygılarımı sunuyor, bayramın, ilimize, ülkemize ve insanlarımız arasında huzur, mutluluk ve barışa vesile olmasını diliyorum" dedi.
Vali Özdemir Çakacak, mesajında şunlara değindi; "Bayramlar bizleri birbirimize yaklaştıran, kırgınlıkların, dargınlıkların bir kenara bırakılarak birbirimizi hoşgörü içerisinde sevgiyle, saygıyla, kardeşçe kucakladığımız müstesna ve güzel günlerdir. Bayramlar aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz günlerdir. Sevinçler, mutluluklar paylaştıkça artar. Üzüntüler ve acılarda paylaşıldıkça azalır. Bu Kurban Bayramını da fırsat bilerek birbirimizi sevgiyle, hoşgörüyle, kardeşçe kucaklar, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi paylaşır, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmada daha cömert olursak ihtiyacımız olan toplumsal barışın ve huzurun sağlanmasına katkıda bulunmuş oluruz. Amacımız bu güzel hasletlerimizi yaşayarak ve gelecek kuşaklara aktararak oluşacak huzur ortamında ülkemizi ve ilimizi bulunduğu yerden daha ileriye götürmektir. Hizmetin en güzeline layık olan değerli Uşak halkına da daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak ortam hazırlamaktır. El ele ve gönül gönüle bu hedefe doğru yürümek en önemli gücümüzdür. Mübarek Kurban Bayramı'nın ülkemize ve tüm Uşak halkına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, daha nice güzel bayramlar temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum"
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile