Uşaklı Zahirecilerden Pakistan'a Battaniye Yardımı

Uşak'ta 53 üyesi bulunan Zahireciler Kooperatifi, Pakistan'da yaşanan sel felaketi nedeniyle 300 adet battaniye toplayarak bu ülkeye gönderdi

Uşak'ta 53 üyesi bulunan Zahireciler Kooperatifi, Pakistan'da yaşanan sel felaketi nedeniyle 300 adet battaniye toplayarak bu ülkeye gönderdi. Zahireciler Kooperatifi ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Dr. Yılmaz Başer, Zahireciler Kooperatifi olarak sosyal projelerde gerekli desteği sağlamaya devam edeceklerini söyledi.
Uşak Zahireciler Kooperatifi Başkanı Yılmaz Başer, Pakistan'da yaşanan sel felaketinin her ülkenin başına gelebilecek bir bu doğal afet olduğunu ifade ederek, "Bu doğal felaket ülkemizin de başına geldi. Marmara depremi yaşandığında ülke olarak bu acının ne anlama geldiğini çok iyi hissettik. Yapacağımız yardımları bu açıdan bakarak değerlendirmemiz gerekiyor. Zahireciler Kooperatifi olarak yeni oluşuma giren küçük bir sivil toplum örgütü olmamıza rağmen yaşanan felakete duyarsız kalamazdık. Şu ana kadar 300 battaniyeyi sel felaketi yaşayan Pakistanlı kardeşlerimize gönderdik. Gönül isterdi ki daha fazla yardım ve destek olalım. Umarız önümüzdeki yıllarda kooperatifimiz daha fazla gelişip büyüyecek, sosyal projelerde daha etkin kampanyalar yürütecektir. Ben buradan sel felaketi yaşayan tüm Pakistanlı kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım tüm Uşak halkı bu yaşanan kötü olaya duyarsız kalmaz ve Uşak'tan Pakistan'a yardımlar gitmeye devam eder" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile