USG Esliginde Ileri Düzey Periferik Sinir Bloklari Kursu

USG Esliginde Ileri Düzey Periferik Sinir Bloklari Kursu

Rejyonal Anestezi Dernegi (RAD) ile Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Tip Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dali is birliginde düzenlenen ‘USG Esliginde Ileri Düzey Periferik Sinir Bloklari Kursu’ basariyla gerçeklestirildi.

OMTEL’de düzenlenen kursa; RAD Baskani Prof. Dr. Fatma Saricaoglu, OMÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dali ögretim üyeleri, çesitli illerden anesteziyoloji hekimleri, akademisyenler ve konusmacilar katildi.

RAD Baskani Prof. Dr. Fatma Saricaoglu, kursun ev sahipligi için tesekkürlerini ileterek, "Ülkemizin farkli illerinde gerçeklestirdigimiz bu kursu Samsun’da da basariyla tamamladik. Ilk gün teorik bilgileri paylastik ve canli mankenler üzerinde pratik uygulamalar gerçeklestirdik. Kursumuzun ikinci gününde ise egitim salonuna da canli televizyon yayini ile yansitilan ameliyathanede hastalar üzerinde rejyonal teknikleri uygulayarak katilimcilarimizin en verimli sekilde kursu geçirmesini hedefledik. Ev sahipliginden dolayi OMÜ Tip Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalina, farkli illerden gelen tüm egitici hocalarimiza ve emegi geçen herkese tesekkür ederim" dedi.

Ev sahipligini üstlenen OMÜ Tip Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dali adina Bölüm Baskani Prof. Dr. Serhat Kocamanoglu da "Giderek yayginlasan USG esliginde sinir bloklari konusunda Samsun’umuza gelerek çok degerli bilgi ve deneyimlerini paylastiklari için Baskan Prof. Dr. Fatma Saricaoglu sahsinda RAD egitmenleri ve emegi geçen tüm hocalarimiza en içten tesekkürlerimizi sunarim" seklinde konustu.

Kursun sonunda Türkiye’nin çesitli illerinden gelen davetliler, bir araya gelerek hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile