Üsküdar - Çekmeköy Metro Hattinda Seferler Yapilamadi, Vatandaslar Tünelde Inip Istasyona Yürüdü

Üsküdar - Çekmeköy Metro Hattinda Seferler Yapilamadi, Vatandaslar Tünelde Inip Istasyona Yürüdü

Üsküdar-Çekmeköy metro hattinda sabah saatlerinde yasanan teknik ariza nedeniyle bir süreligine seferler yapilamadi. Metronun istasyona gelmeden tünelde kalmasi nedeniyle tünelde inen vatandaslar istasyona yürüdü. Seferlerin yapilamamasi nedeniyle hem metro istasyonlarinda hem de istasyon yakinlarindaki otobüs duraklarinda yogunluk yasandi.



M5 Üsküdar - Çekmeköy metro hattinda bugün sabah saatlerinde teknik bir ariza sebebiyle bir süreligine seferler yapilamadi. Seferlerin yapilamamasi nedeniyle metro istasyonlarindan çikan vatandaslar otobüs duraklarina kostu. Hem metro istasyonlarinda hem de istasyonlarin yakinlarindaki otobüs duraklarinda yogunluk yasandi. Metroyla yolculuk yapamayan vatandaslar otobüs duraklarinda da sira bekledi.

Bulgurlu istasyonuna gitmekte olan bir metro treni ariza nedeniyle tünelde kalinca vatandaslar kapiyi açarak indi. Tünelde inen vatandaslar istasyona kadar yürüdü.

Metro Istanbul’un sosyal medya hesabi üzerinden yapilan açiklamada, “M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattimizda teknik bir ariza nedeniyle seferlerimiz yapilamamaktadir” ifadelerine yer verildi.

Metro Istanbul’un sosyal medya hesabi üzerinden yapilan bir diger açiklamada, seferlerin tekrar yapilmaya baslandigi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile