Üsküdarli Çocuklar Yavuztürk Halisaha Açilisinda Bulustu

Üsküdarli Çocuklar Yavuztürk Halisaha Açilisinda Bulustu

Üsküdar’da yapimi tamamlanan Yavuztürk Halisahasi, Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen ve çocuklarin katilimi ile açildi. Açilisin yani sira çok sayida etkinligin yer aldigi programda çocuklar doyasiya eglendi.

Sporu bir yasam biçimi olarak benimseyen ve herkesin yasamina kazandirmayi amaçlayan Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk Mahallesi’nde yapimi tamamlanan Yavuztürk Halisahasi’nin açilisini gerçeklestirdi. Açilisa Üsküdarli vatandaslar çocuklari ile birlikte yogun ilgi gösterdi. Açilis yöresel oyun gösterisi esliginde kurdele kesimi ile gerçeklesti. Kurdele kesiminin ardindan Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen sporcu gençlerle penalti atisi gerçeklestirdi. Baskan Türkmen açilisin ardindan vatandaslarla hatira fotografi çektirdi.

“Gençler mutlu biz mutluyuz”

Açilis sonrasi konusan Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, “Gerçekten mükemmel bir tesis oldu. Bu mahalledeki gençlerimizin böyle bir tesise ihtiyaci vardi. Sahamiz standart sartlari saglayan bir saha. Toplamda 5 bin metrekarelik alana sahamizin yani sira giyinme ve dus alanlari, ailelerimiz için yürüyüs alani, park ve seyir alanlarinin hizmete açmis olduk. Herkes için hayirli olsun. Gençler mutlu biz mutluyuz. Bizim bu tür hizmetlerimiz devam edecek. Gençlerimizi spora yönlendirebilirsek bu gençleri bazi kötü aliskanliklardan uzak tutmus oluruz. Bizim de tüm gayemiz budur” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile