Üst Geçidi Kullanmak Yerine Yoldan Geçince Canından Oldu

Ankara`da, işlek anayolda yolun karşısına geçmek için 200 metre mesafedeki üst geçidi kullanmayan şahıs, hızla gelen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, başkentin en işlek anayolu olan Dumlupınar Bulvarı`nda 200 metre ilerideki üst geçidi kullanmayan şahıs, beraberindeki iki arkadaşıyla birlikte yola indi. Orta refüje gelen üç arkadaştan ikisi yolu geçmeyi başarırken, hızla gelen bir araç yolun ortasına kadar gelen Mustafa D.`ye çarptı. Çarptığı şahsı orta refüje sıkıştırarak 90 metre kadar sürükleyen araç, hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşamını yitiren Mustafa D.`nin bir bacağı kaza sırasında koparak karşı yola düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, karşı yoldaki kopuk bacağı getirip cesedin üzerine bıraktıktan sonra ayrıldı.
Kazaya sebep olan aracın kaçması nedeniyle, Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma yaptı. Araçtan kalan parçalar titizlikle incelendi. Polis, MOBESE kameraları ile çevrede bulunan alışveriş merkezlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Mustafa D.`nin arkadaşları cenazenin yanında üzüntülü halde beklediler. Mustafa D.`nin cesedi Ankara Büyükşehir Belediyesi`ne ait cenaze aracıyla morga götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile