Usturmaçalara Çarpan Kruvaziyer Römorkör Esliginde Limana Yanastirildi

Usturmaçalara Çarpan Kruvaziyer Römorkör Esliginde Limana Yanastirildi

Bartin’in Amasra ilçesinde liman usturmaçalarina çarpan ve pervane kanatlarinda hasar olusan kruvaziyer sabah saatlerinde römorkör esliginde limana yanastirildi. Seyire engel bir hasari olmadigi anlasilan kruvaziyer aksam saatlerinde demir alarak bir sonraki duragi Ordu’ya hareket edecek.

Rusya’dan demir alan ve ilk duragi Istanbul’un ardindan 385 yolcu ve 283 personel ile dün sabah saatlerinde Amasra’ya ulasan Astoria Grande isimli kruvaziyer Amasra Limani’na yanasirken siddetli firtina nedeniyle usturmaçalara çarpti.

Saatteki hizi 40 kilometreyi bulan firtina nedeniyle güvenli sekilde limana yanasamayan Panama bandirali kruvaziyer tekrar açiga çikarildi. Sol kisimdaki pervane kanatlarindan bazilarinin hasar gördügü anlasilan kurvaziyer sabah saatlerinde römorkör esliginde Amasra Limanina yanasti. Kurvaziyerdeki yolcular Amasra’nin tarihi mekanlarini gezerken yapilan incelemelerde kruvaziyerin sol pervane kanatlarindan bazilarinda olusan hasarin seyir almasina engel teskil etmedigi ögrenildi.

Aksam saatlerinde Amasra’dan demir alacak kruvaziyer 385 yolcu ve 283 personeli ile birlikte Ordu’ya hareket edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile