Usulsüz Islemlerle Türkiye'ye Sokulmak Istenen 87 Araç Ele Geçirildi

Usulsüz Islemlerle Türkiye'ye Sokulmak Istenen 87 Araç Ele Geçirildi

Ticaret Bakanligi Gümrük Muhafaza ekiplerince İçel ve Edirne illerinde gerçeklestirilen operasyonlarda, usulsüz islemlerle Türkiye’de kullanilmak istenilen ve piyasa degeri yaklasik 72 milyon 425 bin lira degerinde araç ele geçirildi.

İçel Gümrük Muhafaza Kaçakçilik ve Istihbarat Birimleri, kaçakçilikla mücadele kapsaminda yürüttügü risk analizi ve hedefleme çalismalar neticesinde, farkli esya olarak beyan edilen 72 adet elektrikli araç yapilan operasyon ile yakalandi. Edirne’de Hamzabeyli Gümrük Kapisi’nda gerçeklestirilen operasyonda, Hamzabeyli Gümrük Muhafaza Kaçakçilik ve Istihbarat Birimlerince kaçakçilikla mücadele kapsaminda yürütülen çalismalar sonucunda, turistik kolayliklardan faydalanilarak Türkiye’ye getirilen ve akabinde yurt içinde parçalanarak, sase ve plakasi degistirilip kullanima sokulmak istenilen 15 adet araç tespit edildi.

Usulsüz islemlerle yurda sokulmak istenen 87 adet araç ele geçirildi

Ticaret Bakanligi Gümrük Muhafaza ekipleri tarafindan yapilan tespitler sonucunda, usulsüz islemlerle yurt içinde kullanilmak istenilen piyasa degeri yaklasik 72 milyon 425 bin lira olan 87 adet araç ele geçirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile