UYAFA Genel Baskani Simsek Açiklamasi 'Gelecegimiz Olan Çocuklar Için Çok Güzel Seyler Olacak'

UYAFA Genel Baskani Simsek Açiklamasi 'Gelecegimiz Olan Çocuklar Için Çok Güzel Seyler Olacak'

Uluslararasi Yetenek Avcilari Futbol Akademisi Genel Baskani Özcan Simsek, Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesi ögrencileriyle bir araya gelerek projeleri hakkinda bilgi verdi.

Uluslararasi Yetenek Avcilari Futbol Akademisi Genel Baskani Özcan Simsek, Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Gökhan Bayraktar, Dogubayazitli is insani Mehmet Emin Dursun ve Ali Güney, Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesinde bulunan Selçuklu Konferans salonunda AIÇÜ’lü ögrencilerle bir araya geldi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan sahneye çikan panelistler, yetenekli gençlerin kesfedilmesi ve kariyerlerinde ilerleyebilmesi adina yaptiklari projeler ve çalismalar hakkinda ögrencilere bilgi verdi.

Program sonrasi basin açiklamasinda bulunan Uluslararasi Yetenek Avcilari Futbol Akademisi Genel Baskani Özcan Simsek, “Sayin Cumhurbaskanimizin önderliginde ve Spor Bakanimizin destegiyle Agri’da, Agrili çocuklarimizla beraber olduk. Spor malzemesi desteginde bulunduk. Bu anlamda üniversitede de bu konuyla ilgili bir panel düzenledik. Cumhurbaskanimizin yaptigi tesisleri çocuklarimizla birlikte doldurmak ve spor yaptirmak gayreti içerisinde yaptigimiz organizasyonlar çerçevesinde 25 Mayis 2023’te, 24 ülkenin katilimiyla Erzurum’da düzenlenecek UYAFA CUP Palandöken turnuvasi alaninda yapiliyor. Umuyoruz ki Agri için ve gelecegimiz olan çocuklar için çok güzel seyler olacak. Çocuklar sonuçlardan önemlidir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile