Uyanik Dilenciler Zabitaya Takildi

Uyanik Dilenciler Zabitaya Takildi

Samsun’da zabitanin dilenci operasyonunda yakalanan dilencilerden biri üzerindeki parayi zabita aracina saklarken fark edildi, digerinin zulasindan ise 4 bin 700 TL çikti.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskanligi ekipleri, kent genelinde dilencilere yönelik operasyonlarini sürdürüyor. Son olarak, çocuguyla birlikte dilencilik yapan bir kisi, üzerinden çikan 559 TL parayi zabita ekiplerinin ekip arabasina saklarken yakalandi. Ayni operasyon sirasinda baska bir dilencinin üzerinde ise 4 bin 700 TL para bulundu.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Zabita Dairesi Baskanligi ekipleri, halkin inanç ve merhamet duygularini sömüren dilencilere izin vermiyor. Araç ve yaya trafiginin yogun oldugu cadde, cami ve hastane çevrelerinde dilenen kisileri takibe alan zabita ekipleri operasyon gerçeklestiriyor. Zabita ekipleri tarafindan yapilan son çalismada, bir dilenci vatandaslardan topladigi 559 TL parayi ekip arabasina saklamaya çalisirken yakalandi. Yine ayni gün bir baska dilencinin üzerinden 4 bin 700 TL nakit para çikti. Yakalanan dilenciler Büyüksehir Belediyesi Dilenci Toplama Merkezi’ne götürülerek Kabahatler Kanunu’na göre haklarinda cezai islem uygulandi. Üzerlerinden çikan paralara el konuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile