Üye Rekoru Kıran HÜRSİAD’a Ödül

Üye Rekoru Kıran HÜRSİAD’a Ödül

Hür Sanayiciler ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Sarıcı, bin 500 üyeye ulaşmaları dolayısıyla aldıkları ödülün kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Sarıcı, bu başarıda önceki yönetimlerinde büyük katkısının olduğunu belirterek, "Hedeflerimizi gerçekleştirmek için mevcut üyelerimizle birlikte daha aktif projelerde yer almanın, üyelerimize faydalı olmanın çabası içerisindeyiz." dedi.

HÜRSİAD, hafta sonu yapılan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Genel Kurulu'nda çok üye yapan dernek olarak ödül almıştı. Başkan Yusuf Sarıcı, 'En fazla üyeye sahip dernek ödülü'nü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı. Sarıcı, "Böyle önemli bir günde HÜRSİAD adına Başbakanımızdan ödül almak beni onurlandırdı. Bizi bu ödüle layık gören TUSKON’un değerli yöneticilerine de teşekkürlerimi iletiyorum. HÜRSİAD’ın geçmişten bugüne eski yönetim kurulu üyeleri ve yöneticilerinin de katkılarıyla, emeğiyle derneğimizin bugünlere gelmesinde önemli rolleri var. Emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum." dedi.

HÜRSİAD’ın geçmişten bugüne hem üye sayısının, hem üyelerinin ticaret hacimlerinin artmasında geldiği noktanın önemli olduğunu da vurgulayan Yusuf Sarıcı, “HÜRSİAD bugün, bine yakını inşaat sektöründen olmak üzere, bin 500 civarındaki üyesiyle ülkemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için mevcut üyelerimizle birlikte daha aktif projelerde yer almanın, üyelerimize faydalı olmanın çabası içerisindeyiz." şeklinde konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile