Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı

Aksaray Ticaret Borsası ve KOSGEB işbirliğinde hazırlanan uygulamalı girişimcilik eğitim programı başladı.

Aksaray Ticaret Borsası ve KOSGEB işbirliğinde uygulamalı girişimcilik eğitim programı düzenlendi. Toplam 120 kişinin katıldığı programı sonunda başarılı girişimcilere sertifika verilecek.

Aksaray Ticaret Borsası Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim programının açılışında konuşan Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 10. Girişimcilik eğitim programı düzenleyen Ticaret Borsası'nın bir okul gibi eğitime katkı yapmayı sürdüreceğini söyledi.

Aksaray Ticaret Borsası'nın sorumluk sahibi bir kurum olarak üzerine düşeni yapmaya her zaman devam edeceğini belirten Borsa Başkanı Özkök; 'Aksaray adına yapılan ve yapılacak her türlü iyi projelerin içinde yer almaya devam edeceğiz. Bu konuda her zaman kendimizi de sorumlu hissediyoruz. Borsa olarak 10. eğitim programını başlatıyoruz. Unutmayalım ki; başarmanın yolu hayal kurmaktan, hedef seçmek ve çok çalışmaktan geçer. Bu eğitim programına katılan girişimcilerimizin bu şehre ve ülkeye katma değer üretecek projeler gerçekleştireceğine eminiz. Sizlerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz' dedi.

KOSGEB Aksaray Hizmet Merkezi Müdürü Hakan Koçak ise yeni girişimci adaylarına başarılar dileyerek; başarılı iş fikirlerinin çıkacağına inandığını belirtti.

Konuşmaların ardından Aksaray Defterdar Yardımcısı Mehmet Moğol, Vergi Dairesi Müdürü Halil İnce Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programına katılan kursiyerlere yeni işyerlerinin açılması ve maliye mevzuatı hakkında açıklamalarda bulunarak, kursiyerlerin sorularını cevaplandırdı.

Aksaray Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Selin Geçgel'in eğitmenliğini yaptığı 70 saat sürecek uygulamalı girişimcilik eğitimi kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere 'girişimci' sertifikası verilecek. Kendi işini kuracak girişimciler alacakları sertifika ile KOSGEB'in hibe ve destek programlarından yararlanabilecek.

Aksaray Ticaret Borsası tarafından düzenlenen eğitim programına katılan girişimciler pasta keserek yeni programın başlamasını kutladılar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile