Uygun: Maç içinde çok pozisyonu gole çeviremedik

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Bucaspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, karşılaşmada çok pozisyona g

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Bucaspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, karşılaşmada çok pozisyona girdiklerini ancak gole çeviremediklerini söyledi. Yeni bir takım olduklarını dolayısıyla oyundan memnun olduğunu ifade eden Uygun, bütün oyuncuları tebrik ettiğini belirtti.

Dört haftadır maç kazanamamanın takımı olumsuz etkilememesi için çalışacaklarını dile getiren Bülent Uygun, "Biz her zaman yeni takım olduğumuzu ve zamana ihtiyacımız olduğunu söyledik. Bunu söylerken taraftarlarımızın da bize destek olmasını, takım hata yapsa bile yanımızda olmasını istedik. Mağlup olduğumuz takımlar bizim bütçemizin 3-5 katı ekiplerdi. Önümüzdeki süreçte ne kadar zor deplasmanlarımız olsa da sahamızda oynayamasak da maddi durumumuz iyi olmasa da bu futbolcu kardeşlerim en iyi şekilde mücadelesini sürdürecektir." diye konuştu.

Puan cetvelinin altındaki takımlardan iyi futbol oynamalarını beklemenin çok fazla iyimserlik olacağını kaydeden Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Ali Haldun Girginer, ilk yarı takım üzerindeki stresten dolayı iyi bir mücadele sergileyemediklerini açıkladı. Yönetim kurulunun bu maç için kendisine görev verdiğini hatırlatan Girginer, "Yeni teknik direktör getiriline kadar ben varım. Önümüzdeki 15 günlük süre içinde yönetim en iyi kararı alacaktır" diye konuştu.

Eskişehirsporlu Koray, İzmir'deki statların zeminlerinden dert yananlara hak verdiğini söyleyerek, "Bu statların zeminleri İzmir'e yakışmıyor" dedi. Volkan'da, lige iyi başlayamadıklarını, ama Milli Takım'dan dolayı verilecek iki haftada yeni gelecek teknik direktör ile toparlanacaklarını ifade etti.

Maçta çok pozisyona girdiklerini ancak gole çeviremediklerini kaydeden Bucasporlu Musa Aydın, galip gelemedikleri için üzüntülü olduklarını anlattı. Sercan da; iyi oyunlarını skora yansıtamadıklarına dikkat çekti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile