Uyusturucu Kullandiklari Ortami 'Ani Olarak Kalsin' Diyerek Kaydetmislerdi Açiklamasi Olaya Iliskin Yeni Detaylar

Uyusturucu Kullandiklari Ortami 'Ani Olarak Kalsin' Diyerek Kaydetmislerdi Açiklamasi Olaya Iliskin Yeni Detaylar

Sakarya’da bir evin içerisinde ‘ani olarak kalsin’ diye kaydedilen uyusturucu ortami görüntülerinin yaklasik 2 buçuk yil önce kaydedildigi ortaya çikti. Emniyet ve valiligin etiketlenerek sosyal medya paylasilan videolarin ardindan harekete geçen polis ekipleri konuya iliskin 2 kisiyi gözaltina aldi. Görüntüdeki sahislardan 1’inin cezaevinde oldugu ve kadinlarin fuhus basta olmak üzere birçok suçtan kaydi bulundugu ögrenildi.

Sakarya’da bir evin içerisinde kaydedildigi ileri sürülen ve sosyal medyada, emniyet ile valiligin etiketlenerek paylasildigi uyusturucu ortami sonrasinda Sakarya Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri harekete geçti. ‘Ani olarak kalsin’ denilerek kaydedilen uyusturucu partisi görüntülerinde; 2’si kadin toplam 5 kisinin aralarinda geçen diyalog ve bazilarin ise uyusturucu maddeyi kullandigi anlar yer aldi.

‘Ani olarak kalsin’ dedikleri görüntü iki buçuk sene sonra ortaya çikti

Polis ekiplerince yapilan incelemeler neticesinde görüntülerdeki kisilerin A.C.A., I.A., E.A., A.T. isimli erkekler ile S.K. ve M.A. isimli kadinlar oldugu tespit edildi. Görüntünün yaklasik iki buçuk sene önce çekildigi ve A.C.A. isimli sahsin cezaevinde oldugu ögrenildi. Bahse konu olaya iliskin ekipler, I.A. ve E.A.’yi gözaltina alirken A.T. isimli sahis için de arama çalismasi baslatti.

Kadinlarin fuhus dahil çok sayida suç kaydi oldugu ögrenildi

Uyusturucu partisinin sosyal medya görüntülerini ortaya çikmasinin ardindan incelemelerini genisleten polis ekipleri, S.K. ve M.A. isimli kadinin fuhus dahil birçok farkli suçtan kaydi oldugu da ortaya çikti. Ekipler, görüntülerdeki kadinlari bulabilmek için çalismalarini sürdürüyor.

Görüntülü konusma saniye saniye kaydedildi

Ayrica sosyal medyada yayinlanan diger bir videoda ise S.K. isimli kadinin görüntülü olarak bir kisiyle konustugu ve orada, “Bütün müsterilerim her gün içiyor. Birde Istanbul dedim iste kafam güzel ya saçmaliyorum. Biri üstüme gelmedigi zaman çok iyiyim ama biri üstüme geldigi zaman kimseyi takmiyorum oh kafam rahat ya” dedigi, konustugu kisinin ise, “Seda ben sana yardimci olamazsam ve finalde sana bir sey olursa vicdan azabi çekerim. Ne olursa olsun ben seni bu sekilde görmeye dayanamiyorum. Bu is gerçek anlamda istemedigimiz noktalara gidecek, lütfen” söylemlerinin üzerine S.K.’nin, “Senle ne alakasi var? Benim kafama silah mi dayadin her seyi ben kendi istegimle yaptim. Insan ne yaparsa kendi yapar” dedigi anlar yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile