Uyuşturucu Sattığı İddia Edilen Yaşlı Tutuklandı

Uyuşturucu Sattığı İddia Edilen Yaşlı Tutuklandı

Aydın’da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu sattığı iddiasıyla oğlu ile birlikte gözaltına alınan yaşlı kadın tutuklandı.

Bilindiği gibi ; Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son dönemde Aydın merkeze bağlı Umurlu beldesinde farkı zamanlarda yapılan 5 ayrı yakalama olayında uyuşturucu madde kullanırken yakalanan 10 kişi , uyuşturucu maddeyi Umurlu’da ikamet eden Nurgül S . ( 64 ) ve oğlu K . S’den ( 30 ) temin ettiklerini ifade etmişti . Şahısların üzerinde yapılan aramalarda toplam 11 gram içime hazır hale getirilmiş kubar esrar maddesi ele geçirilmişti . Uyuşturucu kullanırken yakalanan kişilerin ifadeleri ve teşhisi üzerine fişek diye tabir edilen içime hazır uyuşturucu maddeyi sattıkları iddia edilen anne ve oğlu gözaltına alınmıştı . Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan anne Nurgül S . ve oğlu K . S . ifadelerinin tamamlanmasının ardından Aydın Adliyesi’ne sevk edilmişti .

Emniyet müdürlüğü çıkışında “Ben bir şey satmadım . Sattı diyenlerin Allah canını alsın” diyerek hakkındaki iddiaları yalanlayan anne Nurgül S . tutuklanarak Aydın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi . Annesiyle birlikte gözaltına alınan oğul K . S . ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı . Olayla ilgili soruşturma devam ediyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile