Uyuşturucu Suçunun Sanığı Hakimden Özür Diledi

Zonguldak’ta polis uygulamasından araçlarından 3 kilograma yakın hint keneviri çıkan dört tutuklu sanığın yargılamasına devam edildi.


Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Yasin B., ağabeyi Yunus B., Hasan K. ve Fatih E. Hazır bulundu. Duruşmada olay gününü anlatan tutuklu sanık Yasin B., olaydan dolayı mahkeme heyetinden özür diledi.

Bayramda akrabalarını görmek üzere ikamet ettikleri İstanbul’dan arkadaşları Fatih E. Ve ağabeyi Yunus B. ile birlikte Zonguldak’a geldiklerini söyleyen Yasin B. “Bu olaydan dolayı mahkeme heyetinden özür diliyorum. Dayımla sürekli telefon görüşmesi yapıyorduk. Dayım bana define işlerinden bahsediyordu. Ağabeyimle bayramda köye gitmeye karar verdik. Mahallede arkadaşımız Fatih E., cezaevinden yeni çıkmıştı. Zonguldak’a gideceğimizi söyledik. O da kendisi için bir hava değişikliği olabileceğini söyledi.

Bunun üzerine Zonguldak’a beraber geldik. Amcam ile define işleri üzerine ormana gittik. Burada sabaha kadar çalıştık. Ardından temini için Filyos’ta birisiyle görüştük. 2 bin lira para verdik. 2 poşet dolusu esrar maddesi aldık. İstanbul’da çok pahalıydı. Gelmişken İstanbul’a götürürüz dedik. Hayatta bu ticaret işiyle uğraşmadık. Dördümüz içecektik. Çok pişmanım. Bu illetten kurtulmak istiyorum” dedi.

Mahkeme, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı başka bir tarihe erteledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile