Emniyet tarafından il genelinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yaklaşık altı aydır sürdürülen çalışma sonucunda, Bandırma'da 10 kişi gözaltına alındı.
Bandırma Adliyesi'nde mahkemeye çıkartılan 10 kişiden G.Ç. , S.Ç. , F.Ç. , F.T. M.C.K. ve B.A. , ''Uyuşturucu madde ticareti yapmak'' suçundan tutuklandı.
Söz konusu şahısların emniyet tarafından narkotik detektör köpeği ile birlikte evlerinde yapılan aramada ise 3 adet uyuşturucu hap ile bir miktar satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi .
Uyuşturucu Ticareti Yapmak Suçundan 6 Kişi Tutuklandı
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bandırma KOM Grup Amirliği tarafından uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 10 kişiden 6'sı tutuklandı.



















