Uyuşturucunun Olumsuz Etkileri Ailelere Anlatılacak

MAKDER ile GADEM'in ortaklaşa düzenleyeceği 'Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele Eğitim Projesi' kapsamında Bursa genelinde ailelere yönelik toplantılar gerçekleştirilecek MAKDER Yönetim Kurulu Başkanı Ödemiş: 'Bağımlılıkla mücadele, daha bağımlılık oluşmadan maddeyle ilk temasın fark edildiği zaman başlanması gerekir. Geç kalmamak bu mücadelede en önemli faktördür'

Bursa'da faaliyet gösteren Makedonya Arnavutluk Kosova Göçmenleri Gençlik ve Spor Kulübü (MAK-DER) ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Aile Destek Merkezi'nin (GADEM) ortaklaşa düzenleyeceği 'Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığıyla Mücadele Eğitim Projesi' kapsamında ailelere yönelik toplantılar yapılacak.

MAK-DER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Taner Ödemiş, yaptığı açıklamada, dernek olarak kentin ve ülkenin en önemli sorunlarından biri olan bağımlılıkla mücadele için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Bu çerçevede daha önce de spor kulüpleri, dernekler ve halkın katılımıyla, yürüyüş, panel, küçük grup toplantıları gerçekleştirdiklerini anlatan Ödemiş, şunları kaydetti:

'Bağımlılıkla mücadele, daha bağımlılık oluşmadan maddeyle ilk temasın fark edildiği zamanbaşlanması gerekir. Geç kalmamak bu mücadelede en önemli faktördür. Bu amaçla ilk ve en önemli aşama ailelerin ve öğretmenlerin eğitimi ile onların bu duruma karşı uyanık olmalarını sağlamaktır.'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile