Uyuşturucuya Hediye Süsü

Uyuşturucuya Hediye Süsü

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyoğlu’nda uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Baskında torbacılara dağıtılmak üzere hazırlanmış 15 kilo scank tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucuların dikkat çekmemek için hediye paketi şeklinde hazırlandığı görüldü.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ş.Ş. ve M.M. isimli şahısların yurt dışından temin ettikleri uyuşturucu maddeyi İstanbul genelinde torbacılara dağıtacağı ihbarı üzerine harekete geçti. Yaklaşık 1 ay boyunca şüphelileri takibe alan ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Şahısların Beyoğlu Piri Reis Mahallesinde bulunan evine baskın düzenleyen ekipler, hediyelik jelatinlere sarılmış halde piyasa değeri 500 bin TL olan 15 kilo scank tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirdi. Aramalarda ayrıca 1 adet tabanca ve tabancaya ait şarjör de bulundu.

Uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen Ş.Ş. isimli şahsın yapılan sorgulamasında cezaevi firarisi olduğu ve 6 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Ş.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile