Üzülmez’den Esnaf Ziyareti

Üzülmez’den Esnaf Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstasyon mahallesinde cadde esnafını ziyaret etti.


Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün İstasyon mahallesi Atakan caddesi üzerinde iş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu. Başkan Üzülmez, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Üzülmez, öğrenci ve velilerin güvenli geçiş için sinyalizasyon ve kasis gibi taleplerini de UKOME yetkililerine ileterek konunun çözümü noktasında takipçisi olacağını vurguladı.

Kartepe’deki ticari hayatın gelişmesinde küçük ve orta ölçekli esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Başkan Üzülmez, “Kartepe ilçesi sahip olduğu değerler ve coğrafi konumu itibarıyla bir cazibe merkezi durumunda. Kartepe’nin geleceğine şekil vermek adına vizyon projelerini hükümetin de desteği ile tek tek gerçekleştirmeye başladık. Halkın yaşam kalitesini yükseltmek adına sanayiciler, akademisyenler gibi farklı iş kolları dahil pek çok alanda iş birliğinde çalışmalar içine girerek ulaşım, sağlık, eğitim projeleriyle Kartepe’ye değer hizmetlerde bulunuyoruz” dedi.

Esnafa da ekonomik getiriler sağlayacak projeler ve yatırımlarla ilçenin ekonomik gelişimine katkı sağladıklarını hatırlatan Başkan Üzülmez, “Ticari hayatın gelişmesi ilçemize olan ilgiyi de beraberinde artırıyor. Bu da hem kalite hem de ekonomik olarak esnaflarımıza geri dönüyor” diye konuştu.

Ziyaret ettiği esnafla ayaküstü hasbihal eden başkan, alış veriş yapan vatandaşların da hatırını sormayı ihmal etmedi. Başkanın hakla iç içe olmasından memnun olduklarını belirten bölge esnafı hizmetleri için de Başkan Üzülmez teşekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile