Uzungöl Üzerindeki Uçagi Görünce Gözlerine Inanamadilar, O Anlari Kayda Aldilar

Uzungöl Üzerindeki Uçagi Görünce Gözlerine Inanamadilar, O Anlari Kayda Aldilar

Trabzon’un dünyaca ünlü turizm bölgesi Uzungöl üzerinde uçan ve göle dogru sortiler yapan 2 küçük uçagi gören Uzungöl sakinleri o anlari cep telefonu ile kayda aldi.

Trabzon’un Çaykara ilçesi sinirlari içinde dik yamaçlari, muhtesem orman örtüsü ve deniz seviyesinden bin 90 metre yükseligindeki gölü ile yerli ve yabanci turistlerin ugrak yeri olan Uzungöl’ün bu kez gökyüzünden gelen ziyaretçilerini agirladi.

Alçaktan uçan 2 küçük uçagin sesini duyan yöre sakinleri, göle dogru alçalan uçaklari görünce o anlari cep telefonu kameralari ile kaydederken, 2 gösteri uçaginin yüksek bir fitten önce bir gözlem uçusu yaptigi ve ardindan gökyüzünde bir tur attiktan sonra Uzungöl’ün bulundugu vadinin içine dogru alçak bir irtifadan gölün üzerinden oteller bölgesine dogru sorti yaparak uçtuklari gözlendi.

Ilk defa Uzungöl’de böyle bir seye tanik olduklarini belirten Semih Süren, 2 gösteri uçagini görünce büyük saskinlik yasadiklarini belirterek Solo Türk pilotlarini da gösteri için Uzungöl’e beklediklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile