Uzunköprü'den Kısa Kısa

Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız ilçeye bağlı Başağıl köyünü ziyaret etti.

Köyde vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Yıldız, daha sonra bir süre önce açılan Kur'an kursuna katılan vatandaşlarla bir araya geldi.
Kursa yoğun bir ilgi olduğunu anlatan Yıldız, İlçe Müftüsü Rıza Arı'dan kurs hakkında bilgi aldı. Kaymakam Yıldız ve beraberindekiler bir süre kursiyerle sohbet ettikten sonra köyden ayrıldı.

-Uzunköprü'de eski polis lojmanları SGK binası olacak

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen ilçede eskiden polis lojmanları olarak kullanılan binasın restore edildikten sonra SGK binası olarak kullanılacağını belirtti.

İşbilen yaptığı yazılı açıklamada, Edirne SGK Müdürü Hayrettin Karpuz ile yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu sonuçlar verdiğini, ilçede SGK'nın yer sorununu çözüme kavuşturduklarını bildirdi.
Polis lojmanlarının ilk olarak restore edileceğini aktaran İşbilen, çalışmalar tamamlandıktan sonra binanın SGK'ya verileceğini kaydetti.


-Öğrencilerle ve belediye çalışanları dostluk maçında bir araya geldi

Uzunköprü ilçesinde düzenlenen dostluk maçında öğrencilerle belediye çalışanları bir araya geldi.
Bir halı sahada yapılan maç öncesinde sporcular Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında şehit düşen işçiler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.
Daha sonra oynanan maçta Uzunköprü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, belediye çalışanlarından oluşan takımı 6-4 yendi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile