Vakif GYO, 'Tablo Adalar' Projesini Satisa Sundu

Vakif GYO Genel Müdürü Onur Incehasan: 'Tablo Adalar yatirimimiz Istanbul’a ekonomik ve yasamsal olarak deger katan örnek bir proje olacak'“2023’ün Aralik ayinda teslimini planladigimiz Tablo Adalar projesi Anadolu Yakasi’nin merkezinde, Maltepe Zümrütevler’de yer aliyor. Tablo Adalar, sadece essiz manzarasiyla degil, ulasim kolayligi ve yatirim degeri açisindan da büyük bir potansiyel tasiyor”

Vakif Gayrimenkul Yatirim Ortakligi’nin (GYO) Istanbul’un Maltepe ilçesinde yer alan Tablo Adalar projesi satisa sunuldu.

Vakif GYO'dan yapilan açiklamaya göre, Vakif GYO'nun Istanbul’un Maltepe ilçesinde hayata geçirdigi yeni projesi Tablo Adalar satisa çikarildi. Tablo Adalar projesi, bahçe katindan baslayan Marmara Denizi ve Adalar manzarasiyla öne çikiyor.

Manzarasi ve “En mutlu Tablolar için” sloganiyla satisa sunulan proje, toplamda 15 bin 264 metrekare arsa alanina ve 67 bin 861 metrekare yapi alanina sahip durumda bulunuyor. Mimari tasarim ve uygulamalari Tabanlioglu Mimarlik imzasi tasiyan projenin ana yükleniciligini Rönesans REC Uluslararasi Insaat üstleniyor.

Tablo Adalar, 1+1’den 5+2’e kadar degisen konut tiplerinin yani sira, genis balkon, büyük peyzaj alani ve zengin sosyal donatilariyla E-5 ve Kadiköy-Tavsantepe Metro Hatti'nin hemen yakininda yükseliyor.

Prens Adalari’na bakan sosyal tesisleri ile zenginlestirilen Tablo Adalar, açik ve kapali yüzme havuzu, günün her aninda temiz bir nefes almayi mümkün kilan kat bahçeleri, teraslar, basketbol sahasi ve tenis kortu, çocuk oyun alanlari ve güçlü peyzaj alani ile proje sakinlerini yeni nesil yasam anlayisiyla bulusturuyor. Konutlar, adalar ve orman manzarasina sahip ferah dairelerden olusuyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Vakif GYO Genel Müdürü Onur Incehasan, VakifBank ve Toplu Konut Idaresi (TOKI) istiraki olan Vakif GYO’nun geçen günlerde, Kalder tarafindan Ulusal Kalite Kongresinde Mükemmellikte Yetkinlik ödülü aldigini hatirlatarak, “VakifBank Genel Müdürümüz Sayin Abdi Serdar Üstünsalih’in de ifade ettigi gibi VakifBank ailesi olarak dünyamiza, gelecegimize ve topluma karsi sorumluluk sahibi oldugumuzu daha yüksek sesle konusmaya basliyoruz.” ifadelerini kullandi.

Bu anlamda Vakif GYO’nun saglam temelli kurumsal yapisi ile sürdürülebilir büyüme stratejisini gerçeklestirme yolunda emin adimlarla ilerledigini aktaran Incehasan, sunlari kaydetti:

“2022 yilini sirketimiz açisindan bir siçrama yili olarak planliyoruz. Sermaye yapimiz itibariyle potansiyel yatirimcilarimiz için yatirim yapmaya çok uygun güvenli bir limaniz. Bu yil ekim ayinda Ankara’da müjdesini verdigimiz Cubes Ankara projesinin ardindan, bugün de Istanbul’da yeni yatirimimiz Tablo Adalar’i satisa sunuyoruz. Yeni proje gelistirirken üç seye dikkat ediyoruz. Birincisi bölgeye deger katmak, ikincisi kentin ve müsterilerimizin ihtiyaçlarina cevap vermek ve üçüncüsü ve en önemlisi de hem ekonomik hem de çevresel sürdürülebilirlige katkida bulunmak… Bu anlamda Tablo Adalar yatirimimizin Istanbul’a ekonomik ve yasamsal olarak deger katan örnek bir proje olacagini simdiden söyleyebilirim.”

Projeyle ilgili bilgileri de paylasan Onur Incehasan, “2023’ün Aralik ayinda teslimini planladigimiz Tablo Adalar projesi Anadolu Yakasi’nin merkezinde, Maltepe Zümrütevler’de yer aliyor. Tablo Adalar, sadece essiz manzarasiyla degil, ulasim kolayligi ve yatirim degeri açisindan da büyük bir potansiyel tasiyor.” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile