Vakiflar Istanbul 2. Bölge Müdürlügü Iftarinda Çocuklar, Ramazan Eglencesinde Bulustu

Vakiflar Istanbul 2. Bölge Müdürlügü Iftarinda Çocuklar, Ramazan Eglencesinde Bulustu

Kültür ve Turizm Bakanligi Vakiflar Genel Müdürlügü Istanbul Vakiflar 2. Bölge Müdürlügü, Ramazan’in ilk iftarinda 300 kisiyi agirladi. Iftarin ardindan ise Valide-i Cedid Cami’sinde kurulan etkinlik alaninda çocuklar, geleneksel Ramazan eglenceleriyle bulusturuldu.

Kültür ve Turizm Bakanligi Vakiflar Genel Müdürlügü Istanbul Anadolu yakasinda Vakiflar 2. Bölge Müdürlügü, Ramazan ayi boyunca iftar ve sahur daveti verecek. Ramazan’in ilk gününde Kartal Lütfi Kirdar Sehir Hastanesi bahçesinde kurulan iftar çadirinda, 300 kisi agirlandi. Iftarin ardindan ise Valide-i Cedid Cami’sinde kurulan etkinlik alaninda çocuklar, Istanbul Vakiflar 2. Bölge Müdürlügü ekipleri tarafindan geleneksel Ramazan eglenceleriyle bulusturuldu. Çocuklara balon ve oyuncak hediye edilip çesitli etkinliklerle minikler eglendirilirken büyüklere ise vakif serbeti ikram edildi.

“‘Vakif gelenektir, vakif berekettir’ anlayisiyla çalismalarimizi sürdürecegiz”

Istanbul Anadolu yakasi Vakiflar 2. Bölge Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada, “Mübarek Ramazan-i Serif’in gelisiyle birlikte kurdugumuz iftar sofrasiyla paylasmanin bereketini yasiyoruz. Kartal Lütfi Kirdar Sehir Hastanesi bahçesinde kurdugumuz iftar çadiri ile Ramazan ayi boyunca her gün 300 kisiyi iftar ve sahurda misafir edecegiz. Metro istasyonuna yakin bir mesafede olan, Eriskin Acil, Çocuk Acil, Kosuyolu Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi ile Kartal Yara ve Yanik Tedavi Merkezi Hastanesi’nin ortasinda konumlandirdigimiz çadirimizda hastalar, hasta yakinlari, hastanedeki görevli personeller ve çevredeki vatandaslarimiza hizmet vermekteyiz. ‘Vakif gelenektir, vakif berekettir’ anlayisiyla çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile