Vali Aci Haberi Duyurdu Açiklamasi Kayseri'deki Kazada 1 Kisi Hayatini Kaybetti

Vali Aci Haberi Duyurdu Açiklamasi Kayseri'deki Kazada 1 Kisi Hayatini Kaybetti

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sehirde sabah saatlerinde meydana gelen kazada agir yaralanan 1 kisinin hayatini kaybettigini söyleyerek, “Özellikle yagisli havalarda ve ani baslayan yagislarda hem sürücülerimizin hem de bizlerin biraz daha dikkatli olmasi gerekiyor” dedi.

Sabah saatlerinde ilçeye bagli Inecik Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvari üzerinde meydana gelen kazada, fabrikaya isçi tasiyan E.Ö. yönetimindeki 38 P 0793 plakali servis, kaygan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikarak takla atti. Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye çok sayida ambulans, polis, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kazanin meydana geldigi yolu trafige kapatirken, yarali 22 kisi itfaiye ve AFAD yardimi ile minibüsten çikarildi. Ambulanslarla sehirde bulunan çesitli hastanelere kaldirilan yaralilar tedavi altina alinirken, 1 kisinin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Vali Çiçek: “1 vatandasimiz hayatini kaybetti”

Kazayla ilgili Ihlas Haber Ajansi’na konusan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Sabah saatlerinde servis soförümüzün ani baslayan yagmurda aracin hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada maalesef 1 ölü var, 20 tane de hafif yaralimiz var. Böyle bir kaza meydana geldi. Özellikle yagisli havalarda ve ani baslayan yagislarda hem sürücülerimizin hem de bizlerin biraz daha dikkatli olmasi gerekiyor. Üzüntümüz 1 hayatin kaybolmasi. Çok sükür daha fazla can kaybi olmadi. Insallah önümüzdeki süreçlerde denetimleri de artiracagiz. Arkadaslarimiz servis soförleri ile ilgili ciddi çalisma içerisindeler. Kontrolleri artirarak bu kazalari önlemeye çalisacagiz. Kar yagisi da basliyor bu tür kazalarin yasanmamasini istiyoruz. Okullar açilmadan önce de tüm servis soförleri ile ilgili denetimler yapiyoruz. Okul servisleri ile ilgili de Kayseri’de üzücü haberler almamak için tedbirleri almak durumundayiz. Insallah halkimizda, soförlerimiz de anlayisla karsilar, en siki tedbirleri alarak kis sartlarini kazasiz belasiz geçiririz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile