Vali Akin'dan Sosyal Yardimlasma Mütevelli Heyetine Tesekkür

Vali Akin'dan Sosyal Yardimlasma Mütevelli Heyetine Tesekkür

Kirsehir Valisi Ibrahim Akin, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Mütevelline tesekkür belgesi verdi.

2021 yilinda görev yapan Halk Temsilcilerine Tesekkür Belgesi veren Vali Akin, devletin ihtiyaç sahibi vatandaslara egitimden sagliga, barinmadan gidaya kadar her konuda yardim elini uzattigini söyledi.

Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’nin darda kalan vatandaslara devletin uzanan sefkat eli oldugunu belirten Vali Ibrahim Akin; “Vatandaslarimizin ihtiyaçlarinin karsilanmasi anlaminda vakif, ülkemiz genelinde önemli bir hizmeti yerine getirmektedir. Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakiflarinin Mütevelli Heyetinde hem kamu görevlileri, hem hayirseverler, hem de halkimizin temsilcileri yer almaktadir" dedi.

Karma bir yapi ile olusan mütevelli heyetinin vatandastan gelen talepleri de objektif degerlendirdigini aktaran Vali Akin, "Mütevelli heyetinin karma bir yapidan olusmasinin sebebi de vatandaslarimizin talep ve isteklerinin objektif olarak degerlendirilmesidir. 2021 yilinda Merkez Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfinin Mütevelli Heyetinde görev yapan arkadaslarimiza tesekkür ediyorum" diye konustu.

Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Atakan Alan’in 2021 yilinda yürütülen çalismalarla ilgili sunum yaptigi toplanti, mütevelli heyetinde yer alan halk temsilcilerine görevli bulunduklari süre içerisinde vakif çalismalarina yaptiklari özverili katkilardan dolayi Vali tarafindan Tesekkür Belgesi verilmesi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile