Vali Ali Çelik Açiklamasi 'Derecik Ilçesine Nitelikli Hizmet Verilecek'

Vali Ali Çelik Açiklamasi 'Derecik Ilçesine Nitelikli Hizmet Verilecek'

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Ali Çelik, Derecik ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, yasanan eksiklerin en kisa zamanda giderilerek halka daha nitelikli hizmet verilecegini söyledi.

Vali Çelik, 2. Ordu Komutani Korgeneral Metin Tokel, 3. Piyade Tümen Komutani Tümgeneral Mehmet Yasin Kalin, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Necip Çarikcioglu, Il Milli Egitim Müdürü Nurettin Yilmaz ile birlikte Derecik ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Vali Çelik, Derecik Devlet Hastanesi ziyaretinde bashekim ve beraberindeki ekipten hastalar hakkinda bilgiler alarak, hastane personeline çalismalarinda kolayliklar diledi. Hastanede ihtiyaç duyulan konular ve eksikler hakkinda bilgiler alan Vali Çelik, yasanan eksiklerin en kisa zamanda giderilerek Derecik’te vatandaslara daha nitelikli bir hizmet verilecegini belirtti.

Tedavi gören hastalari da ziyaret ederek sohbet eden Vali Çelik, hastalara geçmis olsun dileklerini iletti.

Vali Ali Çelik ve beraberindekiler, Derecik IMKB Çok Programli Anadolu Lisesini ziyaret etti. Vali Çelik, ögrencileri siniflarinda ziyaret ederek bir süre dersleriyle ilgili sohbet etti. Vali Çelik, “Hayat sizin, sürücüsü sizsiniz, direksiyonda siz olun. Disiplinli sekilde çalistiginiz her konuda, yeryüzündeki herkesten daha bilgili olursunuz” dedi

Ögretmenler odasinda, ögretmenlerle de bir araya gelerek hasbihal eden Vali Çelik, “Ögrencileri hayata hazirlamak gibi önemli bir sorumlulugu tasiyorsunuz. Sadece akademik basari olarak degil iyi insan yetistirmek gibi bir hedefle yetistirmelisiniz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile