Vali Altıparmak: Muğla'dan ayrılacağım için üzgünüm

Antalya Valiliğine atanan Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, ilk görev yeri olan Muğla'dan ayrılacağı için üzüntü duyduğunu kaydetti.

2010 Valil

Antalya Valiliğine atanan Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, ilk görev yeri olan Muğla'dan ayrılacağı için üzüntü duyduğunu kaydetti.

2010 Valiler Kararnamesi ile atandığı Antalya'nın Muğla'dan daha büyük bir il olduğunun belirten Altıparmak, "Bizim için büyüklüğü önemli değil, önemli olan o ile ne kazandırabiliriz? ona karar vermek ve o doğrultuda çalışmaktır. İlk göz ağrım Muğla'dan ayrıldığım için üzgün ve buruğum. Çalışmaktan büyük keyif aldım. Farklılıklarla dolu bir il olan Muğla'ya ben de farklılık katabildiysem ne mutlu bana." diye konuştu.

Antalya'da hız kesmeden çalışmalarını sürdüreceğini ve Antalya'daki potansiyeli belirleyip var olanları harekete geçirmek için devam edeceklerini ifade eden Altıparmak, "Burada yaptığımız çalışmaları Antalya'da da devam edeceğiz. Antalya kendine ait değerlendirilmesi gereken bir potansiyel var. Var olan bu potansiyelleri makro biçimde değerlendirebilirsek orada da başarırlarımızı devam ettirirceğiz. Muğla'ya gelecek olan arkadaşımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Muğlalı vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum."dedi.

Vali Ahmet Altıparmak'ın gelecek hafta Antalya'daki görevinin başında olması bekleniyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile