Vali Atış, trafik kazasında hayatını kaybeden Polis Memuru Özder'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Adana Valisi İlhan Atış ve Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez Adana'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 2 polis memurundan İsmail Özder'in Kozan

Adana Valisi İlhan Atış ve Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez Adana'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 2 polis memurundan İsmail Özder'in Kozan'ın Türkeli Mahallesi'nde ikamet eden Babası Türk Özder'e taziye ziyaretinde bulundular.

Kastamonu'da öğretmenlik görevinde bulunan merhum Polis memuru İsmail Özder'in eşi Hilal Özder, taziye ziyaretinde bulunan Vali Atış'tan tayininin Osmaniye'ye yapılmasını istedi. Yasal işlemleri takip ederek Kastamonu'dan tayiniin Osmaniye'ye alınması için gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydeden Vali İlhan Atış, "Ne yapsak ne etsek acınızı dindirmemiz mümkün değildir sadece acınızı paylaşabiliriz. Çünkü siz bu acıyı yaşayan kişisiniz. Her şeyde bir hayır var derler. Demek polisimiz şehit olacağını bildiği için sizi okutmuş ve öğretmen olmanıza vesile olmuş. Her şeyde bir ilahi düzen var. Şimdi evin sorumluluğu ve yükü sizde. Biz de sizin yükünüzü mümkün olduğu kadar hafifletmek için buradayız. Pazartesi günü müsteşar ve bakanlıkla görüşerek sizin tayininizin Kozan'a veya yakın bir çevresine çıkarılması için uğraş vereceğim." diye konuştu.

Atış, taziye ziyareti sonrasında Yaver'in Konağı'nda Kaymakam İzzetin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın konuğu oldu. Atış Burada yapmış olduğu açıklamada ise, "Kozanlı bir polisimiz şehit oldu. Cumhurbaşkanımızın gelişi nedeniyle başsağlığına gelememiştim. Emniyet Müdürümüz ile birlikte şehidimizin ailesine başsağlığında bulunmak için buradayız. Bu vesile ile Kozan Kaymakamı ve Belediye Başkanını da ziyaret etmek istedik. Tüm Kozanlıların başı sağ olsun Allah rahmet eylesin." diye konuştu.

"KOZAN OSB'Yİ GENİŞLETECEĞİZ"

Kozan'ın organize sanayi bölgesini canlandırmak için çalıştıklarını da kaydeden Vali Atış, "Organize sanayi bölgemizin alanını da genişletmek istiyoruz ve genişleteceğiz. Çünkü Tufanbeyli'de bir termik santral inşaatı başlayacak. Bu termik santralin gerektirdiği inşaatın yan sanayinin Kozan'da oluşabileceğini düşünüyoruz. Kozan gibi şirin olan bir ilçede yan sanayinin güzel olacağını düşünüyoruz. Kaymakamımızla, Belediye Başkanımızla, iş adamlarımızla ve yatırımcılarımızla Kozan'ın organize sanayi bölgesinin gerekli seviyeye çıkması için çalışmalarımızı başlattık." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile