Vali Aydogdu Açiklamasi 'Emekçinin Gücü, Toplumun Yüregidir'

Vali Aydogdu Açiklamasi 'Emekçinin Gücü, Toplumun Yüregidir'

Erzincan Valisi Hamza Aydogdu, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü dolayisiyla bir mesaj yayimlayarak, “Emekçinin gücü, toplumun yüregidir” dedi.

Vali Aydogdu, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Alin terinin damlalari, yarinin umutlarini yesertir; emekçinin gücü, toplumun yüregidir. Bugün, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü, alin teri ve emekleriyle büyük ve güçlü Türkiye idealimize katki saglayan emekçi kardeslerimizin günüdür. Bir yandan evlerine helal lokma götürmeye çalisirken ayni zamanda ülkemizin kalkinmasi ve refahi için çaba sarf eden gayret gösteren tüm çalisanlarimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü tebrik ediyorum.

Her bir çarkin dönüsüyle, her bir makinenin çalismasiyla, ülkemizin sanayi ve ekonomik yapi taslari daha da saglamlasmaktadir. Bugün savunma sanayinden yerli otomotive, ulasimdan enerji tesislerine, sehir hastanelerinden hayatimizi kolaylastiran pek çok teknolojik ürün ve alete kadar gögsümüzü kabartan bütün eserlerde isçilerimizin, çalisanlarimizin emekleri ve alin teri vardir. Üreten emek veren ve gayret gösteren isçilerimizin bu özverili çalismalari sayesinde ülkemiz her alanda daha da güçlü bir konuma ulasacaktir.

Devletimiz, emegin kiymetini bilen yaklasimlari ve sürekli gelistirdigi politikalarla çalisma hayatini iyilestirmek için kararli adimlar atmaktadir. Özellikle son yillarda yapilan reformlar, is güvenligi ve çalisma sartlarini önemli ölçüde iyilestirmistir. Isçi kardeslerimizin yaninda yer almak, onlarin refahini ve güvenligini saglamak, devletimizin önceliklerinden olmustur.

Bu duygu ve düsüncelerle, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyor, bu özel günün bir bayram havasinda geçmesini temenni ediyor, tüm çalisanlarimiza aileleriyle birlikte saglik, huzur ve bereket dolu bir yasam diliyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile