Vali Ayyildiz, 'Muhtarlarin Talep, Istek Ve Sikâyetlerini Çözüme Kavusturmak Devletimizin Önceligidir.'

Vali Ayyildiz, 'Muhtarlarin Talep, Istek Ve Sikâyetlerini Çözüme Kavusturmak Devletimizin Önceligidir.'

Eskisehir Valisi Erol Ayyildiz, demokrasinin temel tasi olan muhtarliklarin sorunlarinin kendi sorunlari oldugunu belirterek, "Onlarin dile getirdigi talep, istek ve sikâyetlerini çözüme kavusturmak devletimizin önceligidir.” diye belirtti.

Vali Erol Ayyildiz, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ münasebetiyle Vali Yardimcisi Ismail Soykan, Idare ve Denetim Müdürü Birgül Yilmaz, Türkiye Muhtarlar Dernegi Eskisehir Sube Baskani Refik Özaydin, Eskisehir Muhtarlar Birligi Dernegi Baskani Hasan Güler, Odunpazari Muhtarlar Dernegi Baskani Muharrem Önlü ve beraberlerindeki heyeti makaminda kabul etti.

Vatandaslarimizin ihtiyaçlarinin ve beklentilerinin karsilanmasi, sorunlarinin çözüme kavusturulmasinda muhtarlarin önemli bir yere sahip olduguna dikkat çeken Vali Ayyildiz, ziyaret sirasinda yaptigi konusmada, “Devlet ile millet bütünlesmesinde hayati rol oynayan muhtarlarimiz; vatandaslarimizin dilek, istek ve sikâyetlerinin ilgili kamu kurum ve kuruluslara en hizli ve etkin sekilde iletilmesi için yasadiklari mahallenin adeta gözü kulagi olmuslardir.” dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Vali Ayyildiz, “Demokrasinin temel tasi olan muhtarliklarimizin sorunu bizim sorunumuzdur. Onlarin dile getirdigi talep, istek ve sikâyetleri çözüme kavusturmak devletimizin önceligidir.” diye konustu.

Kabulden dolayi tesekkürlerini ileten dernek baskanlari ise, yaptiklari çalismalar hakkinda Vali Ayyildiz’a bilgi verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile