Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaretler

Ordu Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Koçkaya, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret ederek, yayla turizmine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, 'Ordu yaylaları ile meşhur bir il. Aybastı Perşembe yaylamız da son derce güzel, menderesleri ile gelen insanları hayran bırakan bir yayla. 3 yıl önce günde 4-5 araç gelirken bugün araç park etmeye yer yok. 40-50 tane kuzuyu zor satarken, bugün 200-300 kuzu satışları oluyor ve trafik sorunu yaşanıyor neredeyse. Oradaki bütün üreticiler, işletmeler yaptığımız tanıtım faaliyetleri neticesinde müşteri artışından dolayı son derece mutlu ve memnun olduklarını dile getiriyorlar.' diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, bundan sonrada turizmin desteklemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, 'Müşterinin artması müessesenin artmasına, müessesenin artması personelin artmasına neden olurken, birçok insan bu sayede iş ve aş sahibi oluyor. Bu nedenle doğru yolda olduğumuza inanıyor, ilimizin tanıtımı noktasında bütün Ordululardan destek bekliyoruz.' şeklinde konuştu.

Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Koçkaya da 'Yapılan bu çalışmalar sonucu Perşembe yaylamızda yoğunluk yaşıyoruz. Bundan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek ve Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkür etmek istedik.' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile