Vali Barus, Bayram Nedeniyle Yol Kontrol Noktalarini Ziyaret Etti

Vali Barus, Bayram Nedeniyle Yol Kontrol Noktalarini Ziyaret Etti

Isparta Valisi Aydin Barus, Kurban Bayrami dolayisiyla uygulama ve yol kontrol noktalarinda görev yapan kolluk kuvvetlerinin bayramini kutladi.

Sirasiyla SAV Kasabasi girisindeki polis uygulama noktasi, Egirdir yolu jandarma uygulama noktasi, SDÜ (Süleyman Demirel Üniversitesi) polis uygulama noktasi ve Gölcük yolu polis uygulama noktalarini ziyaret eden Vali Barus noktalarda görev yapan polis ve jandarma görevlilerinin bayramini tebrik ederek çalismalarinda kolayliklar diledi. Nokta ziyaretlerinde, durdurulan araçlardaki vatandaslarin da bayramini kutlayan Vali Barus sürücü ve yolcularla bir süre sohbet ederek emniyet kemeri takilmasi ve hiz kurallarina uyulmasi konusunda uyarilarda bulundu. Vali Barus vatandaslara bayram sekeri ikram ederek hayirli yolculuklar temennisinde bulundu.

Ziyaretlerde Vali Barus’a Il Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanli ve Il Jandarma Komutani Albay Sabri Küyük eslik etti. Kurban Bayrami süresinde tüm yurtta oldugu gibi Isparta il genelinde de polis ve jandarma birimleri vatandaslarin can ve mal güvenligi için 24 saat esasina göre çalismalarini sürdürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile