Vali, Başarılı Öğrencilere Altın Hediye Etti

Vali, Başarılı Öğrencilere Altın Hediye Etti

Bartın Valisi İsa Küçük, 1. Geleneksel Liselerarası Bilgi yarışmasında üst tura yükselen öğrencileri altın ile ödüllendirdi.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin‘in himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Bartın, Aksaray, Karabük, Erzincan ve Gaziantep illerinin katıldığı "1. Geleneksel Türkiye Liseler Arası Bilgi Yarışması"nda Bartın Fen Lisesi öğrencileri Esra Hezer, Ahmet Çağrı Durkaya, Ayberk Gürol ve Elif Ecem Pala‘dan oluşan ekip sorulan 20 sorudan 18 soruya doğru cevap vererek bir üst tura yükseldi. Başarılarından dolayı Bartın Fen Lisesinde öğrencilerle bir araya gelerek onları kutlayan ve teşekkür eden Bartın Valisi İsa Küçük, "Bizlere yaşattığınız bu başarı mutluluğundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zaman hedef gösterdiğimiz Türkiye‘de hangi sınav olursa olsun ilimizin ilk 3‘e girme arzusuna siz öğrencilerimizin yoğun ve özverili çalışmalarıyla ulaşacağız. Bu konuda sizlere güveniyor, Valilik olarak her zaman destekçiniz olacağımızı bilmenizi istiyorum" dedi.

28 Mayıs 2011 Cumartesi günü yapılacak yarı finalde de öğrencilere başarılar dileyen Bartın Valisi İsa Küçük öğrencileri altın ile ödüllendirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile