Vali Büyükersoy, Köy Yollarını İnceledi

Vali Vedat Büyükersoy, Üçevler grup köy yolunda devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Özel İdare Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ile merkeze bağlı Üçevler, Ekindüzü ve Ağılı grup köy yollarındaki çalışmaları kontrol eden Büyükersoy, köy yolunun standartlara uygun hale getirildiğini ve kapanmaması için gereken çalışmaların yapılacağını bildirdi.
Büyükersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 köy yolunda toplam 11,5 kilometre asfalt çalışmasının yapıldığını söyledi.

Bu bölgedeki 9 köy ve 22 mezrada, vatandaşların özellikle kış aylarında yaşadıkları sıkıntıları çözeceklerini belirten Büyükersoy, şöyle konuştu:
"En büyük arzumuz vatandaşımızı tozdan, dumandan ve sıkıntıdan kurtarmak. Devlet, vatandaşın sıkıntılarını problemlerini çözmek için vardır. Biz de bu çerçevede çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah sıkıntılı olan kısımlarında kısa sürede çözülür. Ancak burada İl Özel İdare ekiplerince yapılan asfalt çalışmaları çok güzel bir şekilde devam ediyor."
Uzun yıllardır ulaşım konusunda çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını bildiren Ekindüzü Köyü Muhtarı Ali Şimşek, daha önce sürekli yolları kapalı olan yollarda asfalt çalışmasının yapılmasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Yolun tamamlanmasıyla yıllardır kurdukları hayalin gerçekleşeceğini ifade eden Şimşek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile