Vali Çagatay Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Çagatay Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bitlis Valisi Oktay Çagatay baskanliginda muhtarlar toplantisi yapildi.

Vali Oktay Çagatay, merkeze bagli mahalle ve köy muhtarlariyla toplantida bir araya geldi. Valilik konferans salonunda gerçeklesen toplantiya Vali Oktay Çagatay, vali yardimcilari Furkan Seyman ve Izzet Cem Eser, Il Emniyet Müdürü Celal Özcan, Jandarma Asayis Komutani Yarbay Ismail Güdül, kurum müdürleri ve muhtarlar katildi.

Burada konusan Vali Oktay Çagatay, “Jandarmamizin ilimizde son dönemde yapmis oldugu basarili operasyonlar ile Bitlis’imiz artik daha güvenli bir sehre dönüstü. Artan huzur ve güven ortami ile ilimize yapilan yatirimlar her geçen gün artiyor, yatirimlar sonucunda ise artik Bitlis’te istihdam sorununu kalmayacak” dedi.

Vali Oktay Çagatay’in konusmasindan sonra mahalle ve köy muhtarlari söz alarak isteklerini ve sorunlarini dile getirdiler.

Toplantida Vali Oktay Çagatay tarafindan Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun himayelerinde 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Ankara’da olusturulan Muhtarlar Hatira Ormani’nda dünyaya nefes olmak için hayata geçirilen ve Türkiye’deki tüm muhtarlar adina bir fidanin toprakla bulusturuldugu fidan dikim etkinligi anisina Içisleri Bakaninin imzasiyla muhtarlar adina düzenlenen “Fidan Dikim Sertifikalari” merkez köy ve mahalle muhtarlarina verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile