Vali Çakır, Rize Yeni Şehir Stadı'nda İncelemelerde Bulundu

RİZE - Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Yeni Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Çakır, statta devam eden güvenlik çalışmalarını yerinde inceleyerek, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Gençlik ve Spor Müdürü Halil Pehlivan ve diğer ilgililerden bilgi aldı.

Çakır, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, sportif başarıların ilin tanıtımı için önem taşıdığını belirtti.

Kulübün ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Çakır, "Bizim için bu tür başarıların ilimizin tanıtımı açısından büyük önemi olduğunu düşünüyoruz. Süper Lig başlıyor. İlk maçımızı Gençlebirliği ile evimizde yapacağız" dedi.

Çakır, futbol terörizmine asla müsamaha edilmeyeceğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Seyircilerin hataları takıma yansımaktadır. Zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Zaman zaman da bizim çok sevdiğimiz kulübümüz yaptığımız hatalardan dolayı cezalar aldı. Belki de transferlerde kullanılabilecek bir çok parayı kulübümüz ceza olarak ödedi.

Türkiye'de özellikle son birkaç yıldır futbolda belli konulardan dolayı ulusal ve uluslararası ölçekte sorunlar yaşandı. Bazı takımlarımız bu süreçte mağduriyet yaşadı. Devlet olarak bizler ve güvenlik birimleri olarak bu tür konulara, ister tribünlerde olsun ister sahada olsun müsamaha göstermeyeceğiz. Özellikle tribünde futbol terörizminin olmaması için her türlü önlemi alacağız."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile