Vali Canalp, Ek 150 Bin Metrekare Parke Tasi Serimi Için Talimat Verdi

Vali Canalp, Ek 150 Bin Metrekare Parke Tasi Serimi Için Talimat Verdi

Cadde ve sokaklarda asfalt ve parke serimi islerini yerinde takip etmek için sahada inceleme yapan Batman Valisi Ekrem Canalp, Belediye Fen Isleri Müdürlügünce devam eden 150 bin metrekare parke tasi serim çalismasina, ek 150 bin metrekare daha ilave edilmesi talimati verdi.

Batman Valisi Ekrem Canalp, Belediye Fen Isleri Müdürlügünce devam eden 150 bin metrekare parke tasi serim isine, ek 150 bin metrekare daha ilave edilmesi talimati verdi. Kentin çesitli noktalarinda kurumlarin vatandasa hizmet götürmek için yapmis oldugu altyapi çalismalarindan kaynakli bozulan yol ve kaldirimlarin çok hizli bir sekilde onarilmasini ve vatandasin hizmetine kisa bir süre içinde sunulmasini isteyen Vali Canalp, çalismalari titizlikle takip edecegini ifade etti.

Yapilan isin niteliginde çok iyi olmasi gerektigini vurgulayan Canalp, “Tüm çalismalar, kaliteli ve nitelikli isler olmalidir. Her müdahale vatandasi rahatlatmali, vatandasin konforunu artirmalidir. Çalismalar yapilirken bu hususlar mutlaka gözetilmelidir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile