Vali Çiçek Açiklamasi '5 Ay Önce Büyük Hayallerle Kurdugumuz Albikere.Com Hizla Büyüyor'

Vali Çiçek Açiklamasi '5 Ay Önce Büyük Hayallerle Kurdugumuz Albikere.Com Hizla Büyüyor'

Afyonkarahisar Valiligi öncülügünde kurulan ve 5 aylik sürede toplamda 1 milyon 82 bin sayfa görüntülenmesi yapilan ‘albikere.com’ Türkiye’nin en önemli alisveris siteleri biri olma yolunda hizlarla ilerlerken, yaklasik 850 bin TL ciro yapan site araciligiyla 50 ögrenciye burs destegi saglandi.

Türkiye’nin alisveris sitesi olmaya aday Afyonkarahisar’in markasi albikere.com her geçen gün büyümeye devam ediyor. Her alisveriste bir ögrenciye burs imkâni saglayan albikere.com, ögrencilerin ve üreten kadinlarin hayatlarina dokunuyor. Her yönden kazandiran alisveris sitesi albikere.com’da ücretsiz olarak bireysel ve kurumsal magaza açmak ve ücretsiz ürün yüklemek mümkün. Vali Yardimcisi Mehmet Keklik koordinesinde Afyon Egitim Vakfi Genel Sekreteri Murat Diker’in destekleriyle faaliyetlerini sürdüren siteye ilgi her geçen gün artiyor.

Gelirlerin tamami ihtiyaç sahibi ögrencilere burs destegi olarak veriliyor

Kadin üreticileri ve kadin kooperatiflerini destekleyen albikere.com, ürünlerini kolayca satabilmelerine de imkân sagliyor. Komisyon oranlari düsük olan albikere.com bu gelirlerin tamamini ihtiyaç sahibi ögrencilere burs destegi olarak veriyor. Magazadan alinan ürünler belirlenen özel fiyat listesi ile kargo firmalari ile alicilara ulastiriliyor.

Sitede 26 bin 458 ürün çesitliligi mevcut

25 Mayis 2021 tarihinde Afyon Egitim Vakfi bünyesinde faaliyete geçen albikere.com’a 5 aylik sürede toplamda 202.853 kez giris yapildi. Google incelemesine göre bunlarin 119.056’si siteye ilk kez giris yapan kullanicilar. Sitede toplamda 1.082.001 sayfa görüntülenmesi yapildi. albikere.com’da toplam 596 magaza bulunurken, sehrin yerel markalari, Türkiye çapinda bilinen markalari, kadin kooperatiflerinin ürettigi ürünler, Türkiye’nin farkli illerinden çok sayida üründen olusan toplamda 26 bin 458 ürün çesitliligi mevcut.

“5 ay önce büyük hayallerle kurdugumuz albikere.com hizla büyüyor”

Afyonkarahisar’in dünyaya açilan kapisi albikere.com’un kisa sürede gördügü ilgiden büyük memnuniyet uydugunu belirten Vali Gökmen Çiçek, “ 5 ay önce büyük hayallerle kurdugumuz albikere.com hizla büyüyor. Yapilan her alisveris ile hem ögrenciler hem de kadinlarimiz destekleniyor. Türkiye’de bu anlamda tek. Yayina girdigi tarihten bu yana yaklasik 850 bin TL ciro yapan albikere.com araciligiyla 50 ögrenciye burs destegi saglandi. Insallah kisa bir sürede desteklerle birlikte Türkiye’nin en çok ziyaret edilen alisveris sitelerinden biri olacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile