Vali Çiçek Çocuk Yuvasında

Vali Çiçek Çocuk Yuvasında

Iğdır Valisi Amir Çiçek, yuvadaki çocuklarla bir araya gelerek birlikte yemek yedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Hacı Ali Parim Çocuk Yuvası'nda bulunan çocuklar için Öğretmen Evin'de bir program düzenledi. Programa Iğdır Valisi Amir Çiçek, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, kurum amirleri ve Hacı Ali Parim Çocuk Yuvası'nda bulunan 25 çocuk katıldı.
Yuvadaki çocuklarla bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Vali Amir Çiçek, Iğdır'da bulunan en büyük ailenin, Hacı Alim Parim Yuvası çatısı altında bulunan bu çocuklar, onları yetiştiren öğretmenler ve kendilerini ziyaret ederek sevgilerini veren kimselerden oluşan aile olduğunu söyledi. Çiçek; "Burada çocuklarımızla birlikte bulunuyoruz. Biz her zaman diyoruz ki kimsesiz, sahipsiz hiç kimse yok, varsa onun yanında devlet vardır, valisi vardır, kaymakamı, öğretmeni vardır" dedi.
Vali Amir Çiçek; "Bu çocuklarımız bizim birer parçamızdır. Bu çocuk yuvası bizim büyük ailemizdir. Onları zaman zaman ziyaret ediyor, birlikte geziyoruz. Bugün de İl Emniyet Müdürlüğümüz düzenlediği programla çocuklarımızla beraberiz. Bu nedenle İl Emniyet Müdürlüğü'müze teşekkür ederiz. Buradan yetişen çocuklar inşallah okuyarak vatanına milletine hayırlı olacaktır. Ben buradan Iğdırlı vatandaşlarıma seslenmek istiyorum. Bu çocuklarımızı ziyaret ederek, onlarla sevgilerini paylaşsınlar. Bu yuvadaki çocuklar hepimizin çocukları hepimiz sahip çıkmalıyız" şeklinde konuştu.
Yemekli programda çocuklar bildikleri şarkıları söylediler. Vali Amir Çiçek, yanında bulunan bir çocuğun babasını aramak istemesi üzerine, cep telefonu ile çocuğun babasını arayarak kendisi görüştükten sonra, çocuğu babasıyla görüştürdü.
Daha sonra çocuklarla birlikte yemek yiyen Vali Çiçek, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, öğretmenleri, polis ablaları ve abileri hatıra fotoğrafı çektiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile