Vali Çiçek'ten Çevre Sehircilik Ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü Ve Baro'ya Ziyaret

Vali Çiçek'ten Çevre Sehircilik Ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü Ve Baro'ya Ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü’nü ziyaret ederek, kurumun çalismalari hakkinda brifing aldi.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü’ne gelisi sirasinda Vali Çiçek, Il Müdürü Sibel Livdumlu, müdür yardimcilari ve kurum personeli tarafindan karsilandi. Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü’nün yetki ve sorumluluk alanina giren görevleri hakkinda bilgi alan Vali Çiçek, kurum personeline bundan sonraki çalismalarinda basarilar diledi.

6 Subat tarihinde Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve asrin felaketi olarak nitelendirilen depremden Kayseri’nin de yogun bir sekilde etkilendigini belirten Vali Gökmen Çiçek, “Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü personellerimiz, mesai mefhumu gözetmeden çalistilar. Deprem sirasinda ve sonrasinda sorumluluk alanlarinda göstermis olduklari gayret için bütün personele tesekkür ediyorum” diye konustu.

Vali Çiçek, son olarak yapimi devam eden il müdürlügü hizmet binasi insaatinda incelemelerde bulunarak, gelinen son durum hakkinda Il Müdürü Sibel Livdumlu’dan bilgiler aldi.

Vali Gökmen Çiçek, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürlügü ziyaretinin ardindan Kayseri Barosu’nu ziyaret ederek, Baro Baskani Av. Ali Köse ile bir araya geldi. Ziyareti sirasinda Vali Çiçek’i Baro Baskani Av. Ali Köse ve diger yetkililer karsiladi. Sohbet ortaminda gerçeklestirilen ziyarette Vali Gökmen Çiçek, 2023-2024 Adli Yili açilisi nedeniyle Baskan Av. Ali Köse ve tüm çalisanlara hayirli olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret, Vali Çiçek’in Kayseri Barosu’nun yapmis oldugu çalismalar hakkinda bilgi almasinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile