Vali Çiçek'ten Develi'ye Ziyaret

Vali Çiçek'ten Develi'ye Ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yardimcilari Senol Esmer ve Abdullah Kalkan ile birlikte Develi ilçesine ziyarette bulundu. Vali Çiçek, Develi Ilçe Kaymakami Enes Emircan Buyuran, Develi Belediye Baskani Mehmet Cabbar ve kurum amirleriyle bir araya gelerek istisarelerde bulundu.

Vali Çiçek’in destekleriyle Develi turizmde ataga kalkiyor

Sindelhöyük Mahallesi’nde Balik Evi, kamis ve hasir üretimhanesi, Soysalli Mahallesi’nde Büyülegen Mevki, Sarica Mahallesi’nde çilek bahçesi ve Yukari Develi Mahallesi’nde Sivasitti Hatun Cami ve Çamlik Mesire Alani’ni ziyaret edip incelemelerde bulunan Vali Çiçek, Ilçe Kaymakami Enes Emircan Buyuran ve Belediye Baskani Mehmet Cabbar’la birlikte Develi’nin turizmde ataga kalkmasi için yapilacak projeler hakkinda istisarelerde bulundu.

Develi’nin tabi güzellikleri, kültürel ve tarihi mirasiyla turizmde ilgi odagi olmasi için bu zenginliklerden en güzel sekilde yararlanip Develi’nin bir cazibe merkezi haline gelecegini belirten Vali Gökmen Çiçek, “Kadim bir kent olan Develimizin Erciyes ve Kapadokya’ya yakinligi da turizm için büyük bir avantaj saglamaktadir. Valiligimizin öncülügünde, Büyüksehir Belediyemiz ve Develi Belediyemizin de destekleriyle Develimizi turizmde ataga kaldiracak projeler üretip en kisa zamanda hayata geçirecegiz” açiklamalarinda bulundu.

Ziyaretler esnasinda tarihi ve turistik yerlerle ilgili Vali Çiçek’e bilgiler veren Belediye Baskani Mehmet Cabbar da, “Geldigi günden beri Kayserimizde ve Develimizde fark yaratan, projeleri ve destekleriyle önümüzü açan sayin valimize göstermis oldugu ilgiden dolayi sahsim ve hemserilerim adina sükranlarimi sunuyorum. Develimizin turizmde ugrak yeri olmasi için Valimiz Gökmen Çiçek’in talimatlari dogrultusunda elimizden gelen gayreti gösterecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile