Vali Çiçek'ten Incesu'ya Ziyaret

Vali Çiçek'ten Incesu'ya Ziyaret

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Incesu’yu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ilçe ziyaretleri kapsaminda Incesu’yu ziyaret eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilk olarak Incesu Kaymakamligini ziyaret etti. Kaymakamliga gelisi sirasinda Vali Gökmen Çiçek’i Vali Yardimcisi Senol Esmer, Incesu Kaymakami Aydin Göçer, Incesu Belediye Baskani Mustafa Ilmek ve ilçe protokolü karsiladi.

Ilçenin 2023 yili degerlendirmesi ve 2024 yilinda yapilacak olan çalismalari hakkinda Kaymakam Aydin Göçer’den bilgiler alan Vali Çiçek, Kaymakamlik ziyaretinin ardindan Incesu Belediyesi’ne geçti.

Incesu Belediyesinde Baskan Mustafa Ilmek’ten ilçenin altyapi ve üst yapi çalismalari ile belediyenin faaliyet alanlarindaki çalismalari hakkinda bilgiler alan Vali Çiçek, “Kaymakamimiz ve Belediye Baskanimizin uyumlu çalismalarindan dolayi kendilerini tebrik ediyorum.” dedi

Belediye ziyareti sonrasinda Incesu meydaninda bulunan çay ocaginda vatandaslarla bir araya gelerek onlarla sohbet eden Vali Gökmen Çiçek, vatandaslarin taleplerini ve isteklerini dinleyerek, çözümü konusunda gerekli çalismalarin yapilacagini ifade etti.

Vali Gökmen Çiçek, vatandaslarla sohbet sonrasinda sirasiyla Incesu Kadin Kooperatifi, Incesu Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Ayse ve Saffet Arslan Saglik Hizmetleri Yüksekokulu’nu ziyaret ederek çalismalari hakkinda bilgiler aldi.

Ilçe ziyaretinin sonunda 1998 yilinda sehit olan Piyade Er Sahin Kocabey’in Saraycik Mahallesinde bulunan ailesini ziyaret eden Vali Çiçek ilçeden ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile