Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Muhtarlar Dernegi’ni ziyaret etti. Dernek Baskani ve Rabia Ana Hatun Mahallesi Muhtari olan Cemal Korkmaz ile sehrimizde görev yapan mahalle muhtarlari tarafindan karsilanan Vali Çiftçi, demokrasi zincirinin ilk halkasini olusturan, devlet ile vatandas arasinda köprü kuran muhtarlarla bir müddet sohbet etti.
Muhtarlarin taleplerini dinleyen Vali Çiftçi, “Halkimizdan gelen talep ve ihtiyaçlari kurumlara ulastiran, devletin en temel temsilcileri konumundasiniz. Bu yüzden vatandasa hizmet gibi çok kutsal bir görev yürütüyorsunuz.” dedi.
Vali Çiftçi’nin ziyaretine, Vali Yardimcisi Ilyas Öztürk, Il Milli Egitim Müdürü Yakup Yildiz, Il Tarim ve Orman Müdürü Alpaslan Kenger, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdür Vekili Tamer Ekinci, Il Idare ve Denetim Müdürü Mevlüt Sendur eslik etti



















